Koulujen alku koittaa ja Toimintakeskus Kohtaamispaikassakin viriää lisää toimintoja.

Jokaviikkoiset Kohtaamisen Keskiviikot starttaavat 17.8.2022 klo 18. Ensimmäisen ilta on Laulun ja rukouksen -ilta. Tuolloin musiikista vastaa Kesäsoittajat-nimellä soitteleva muusikkojen ryhmä ja illan ohjelmasta huolehtii Raamatunlukijain Liiton pääsihteeri Kirsi Smeds. Nimensä mukaisesti illassa on paljon yhteisiä lauluja sekä rukousta. Lisäksi iltaan mahtuu niin puheenvuoro ja kuin toinen toistemme kohtaamista. Syksyn alkamisen iloksi tämän illan päätteeksi vietämme myös hetken iltateen ja kahvin äärellä. Ilta kestää noin 1,5 h.

Seuraavalla viikolla ke 24.8. klo 18 Kohtaamisen Keskiviikon ohjelmassa on Heprealaisten laulujen ja tanssin ilta. Illan ohjelmasta vastaa Tikvah-duo sekä Irmeli Hakkarainen.

Kohtaamisen Keskiviikot jatkuvat tästä eteenpäin viikoittain erilaisin ohjelmasisällöin. Illat ovat musiikkipainotteisia ja kukin omanlaisensa. Keskimäärin kerran kuukaudessa on iltaehtoollinen.

Tervetuloa mukaan!