”Tämä taitaa olla sellainen matalan kynnyksen paikka!” Näillä iloisilla sanoilla yllätettiin eräässä alkusyksyn tilaisuutemme lopussa niin sen järjestäjät kuin muut osallistujatkin. Tämä rohkaisi!

Kohtaamispaikkaan aivan jokainen on tervetullut. Tule vaikka vain tutustumaan. Kynnys on matala. – Ja toimintakeskuksemme ovikin on kätevästi yhdellä Kouvolan keskustan pääkaduista osoitteessa Kouvolankatu 26 eli kauppakeskus Valtaria vastapäätä.

Toivomme, että voisimme kohdata niin toisiamme kuin elävää Jumalaakin. Toivomme on Jumalassa; hän voi auttaa, johdattaa ja kantaa elämän kaikissa vaiheissa. Hänestä haluamme kertoa.

Muistatko Raamatun kertomuksen pienestä pojasta, joka toi Jeesukselle viisi leipää ja kaksi kalaa (Joh. 6:9)? Vapahtajan opetuslasten mielestä nuo eväät olivat vähäiset, kun tarkoitus oli ruokkia viisituhatta ihmistä. Pienelle pojalle nuo eväät olivat ehkä paljonkin – sen päivän ruoka. Se, mitä hänellä oli, hän kuitenkin toi Jeesukselle. Vapahtajan käsissä ja käytössä nuo eväät olivat ajateltua valtavasti enemmän: nuo tuhannet ihmiset, aivan jokainen heistä, tuli ravituiksi. Ihmisen voimat ja mahdollisuudet ovat vähäiset, mutta elävä Jumala voi käyttää jokaista, vähäistäkin, ja toteuttaa suunnitelmansa. Sinullekin hänellä on hyvä suunnitelma varattuna.

Toimintakeskus Kohtaamispaikka elää pienten alkujen päiviä. Rukoilemme, että työmme ja tapahtumamme voisivat palvella koko Kouvolaa ja että mahdollisimman moni avaisi sydämensä oven Jumalalle ja löytäisi oman hengellisen kodin, ystäviä ja oman palvelupaikan. Useat yksityiset henkilöt ja kolme ev.lut. kirkon vakiintunutta järjestöä ovat tuoneet omat eväänsä yhteen, ja rukoilemme Jumalan siunausta yhteiselle toiminnalle.

Tiesitkö muuten, että Jeesus on valmis tulemaan korkeammankin kynnyksen yli? Monesti me ihmiset olemme tehneet esteitä, hidasteita ja kynnyksiä Jeesuksen ja itsemme väliin. Raamattu kuitenkin kertoo, että Vapahtaja itse on valmis käymään jokaisen kynnyksen yli. Jeesus on sanonut: ”Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän.” (Ilm. 3:20)

Juuri sinä olet tervetullut mukaan Kohtaamispaikan tapahtumiin ja tiimiimme. Ennen kaikkea kutsumme sinut mukaan Jeesuksen seuraan!

Sakari Smeds
sakke(at)kouvolankohtaamispaikka.fi
Kouvolan Kohtaamispaikka ry:n puheenjohtaja