Kohtaamisen Keskiviikko -illat kutsuvat Toimintakeskus Kohtaamispaikkaan joka keskiviikkoilta klo 18. Iltojen sisällöt vaihtelevat ja vievät vuoroin vahvemmin rukouksen, Raamatun, laulun ja ehtoollisen äärelle sekä myös kohtaamaan toinen toisiamme. Ensimmäinen ilta on heti loppiaisen jälkeen 11.1. ja ne jatkuvat kesän kynnykselle saakka.

Tarkemman ohjelmasisällön, teemat ja vastuunkantajat voit löytää tämän nettisivuston toimintakalenterista klikkaamalla kalenterista tapahtumaa. Kevätkaudella keskimäärin joka toinen viikko painottuu raamattuopetus ja joka toinen viikko laulu ja rukous. Lisäksi noin kerran kuussa on myös iltaehtoollinen. Iltaehtoollisia Kohtaamisen Keskiviikoissa on kevätkaudella 25.1., 22.2., 22.3., 19.4. ja 24.5.

Tilaisuuksissa saattaa olla tarjolla myös kahvit – aina vähän tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan. Iltojen yhteydessä on toki mahdollisuus pyytää myös henkilökohtaista esirukousta. Vedä vain rohkeasti hihasta vastuunkantajia.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Ja tuo ystäväsikin!

Ps. Lapsille löytyy omia leluja, kirjoja ja pientä puuhaa ohjelman ajaksi 🙂