Veljien kohtaamispiirin kuva

Vuoden ensimmäinen Veljien Kohtaamispiiri pidetään tiistaina 17.1. klo 18 alkaen Toimintakeskus Kohtaamispaikassa. Juontovastuussa Sakari ”Sakke” Smeds ja keskustelumme pohjana Esa Peltolan haastattelu. Olet tervetullut!

Veljien Kohtaamispiiri on koonnut kerralla noin 15 äijää ympäri Kouvolaa. Tänne uskaltaa tulla ihan vaan vaikka tutustumaan!

Aloitamme aina mukavalla kahvihetkellä ja haastelemme päivän puheenaiheista laidasta laitaan. Vapaasti jutellen. Kun suurimmat kuulumiset on turistu, kokoonnumme laulun, rukouksen ja Raamatun sanan äärelle. Jokainen kerta joku veljistä alustaa yhteisen pohdinnan pohjaksi jostain itselleen rakkaasta tai vaikkapa vaikeasta Raamatun kohdasta. Joskus keskustelualustus tehdään haastatellen. Jokainen keskusteluhetki on aina omanlaisensa ja persoonallinen, ihan yhtä ja samaa tyyliä emme ole halunneet. On ollut mukava kuulla veljien pohdintoja johdatuksesta, läheissuhteista, tiestä Jumalan yhteyteen, avusta yrityksen johtamisessa…

Joskus saatamme yllättääkin. Joulukuussa vuoden 2022 viimeinen tapahtumamme oli Open for Ladies! Lisää mukavia yllätyksiä on varmasti luvassa jatkossakin.

Piirin vastuuryhmään kuuluvat Sami Lehtomäki, Kari Rahkonen, Tero Suutari ja Sakari Smeds, ja se kokoontuu säännöllisesti joka toinen tiistai – nyt kevätkaudella parittoman viikon tiistai.

Toivotamme sinut tervetulleeksi!