Olen Lukas Brenner, Sleyn työntekijä Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa. Asun vaimoni Kristinan sekä neljän tyttäreni kanssa Kotkassa. Tykkään luonnossa liikkumisesta, palloilulajeista (erityisesti jalkapallosta!) ja ruuanlaitosta.

On hienoa, kun saan työkseni kertoa Jeesuksesta. Haluan tuoda ajattoman ilosanoman ajankohtaisesti ihmiselle kuin ihmiselle. Se tapahtuu esimerkiksi raamattuopetusten, keskustelujen ja jumalanpalvelusten kautta. Luukaan evankeliumi (luku 15) kertoo siitä, miten jonkin asian löytymistä seuraa ilo. Uskon, että myös ihminen, joka on löytänyt Jumalan armon, haluaa jakaa löytämisenilonsa muille! Kun elämän tärkein asia on löytynyt, on aika kutsua ystävät koolle ja viettää ilojuhlaa! Työssäni tahdon erityisesti rohkaista kristittyjä jakamaan ilosanomaa lähipiirilleen ja tapaamilleen ihmisille.

Luonteeltani olen joukkuepelaaja. Iloitsen, kun saan toimi yhdessä! Työ sujuu paremmin, kun eteen tulevat asiat, ilot ja surut, saa jakaa muiden kanssa. Tervetuloa mukaan Kouvolan Kohtaamispaikkaan!

Lukas Brenner

Lukas on koulutukseltaan teologi ja Kouvolan Kohtaamispaikka ry:n hallituksen että KKP:n työntekijätallin jäsen.