Muokkaa kohdassa Ulkoasu -> Mukauta -> Vimpaimet -> Front page – Services sidebar

Kohtaamisen messut

Kohtaamispaikka on jumalanpalvelusyhteisö. Messutilanteet järjestämme Kohtaamispaikan tiloissa os. Kouvolankatu 26, jonne on myönnetty ehtoollisenvietto-oikeus. Kohtaamisen messuja on kerran kuussa sunnuntaisin klo 16.00. Niiden aikana on lapsille ja varhaisnuorille oma pyhäkoulu ja raamattukerho alakerrassa. Lisäksi keskimäärin kerran kuussa on iltaehtoollinen.

Kohtaamisen Keskiviikko

Kohtaamisen Keskiviikot ovat musiikkipainotteisia iltoja, joissa vaihtelevat niin iltojen teemat kuin toimijatkin. Kerran kuussa on iltaehtoollinen kuten myös heprealaisten laulujen ja tanssien ilta. Muina kertoina musiikin ohella painottuu paljolti rukous. Toimintakalenterista näet kunkin illan tarkemman ohjelmasisällön ja vastuuhenkilöt. Illat ovat normaalisti klo 18–19.30.

Raamattuillat

Torstai on toivoa täynnä – ja Kohtaamispaikassa raamattuiltojen vuoro. Raamattuiltoja on säännöllisesti muttei kuitenkaan joka viikko. Katso raamattuiltojen ajat ja teemat puhujineen toimintakalenterista.

Pienryhmät

Kohtaamispaikalla kokoontuu pienryhmiä, joihin olet tervetullut mukaan.

Tiistaisin vuoroviikoin klo 18 alkaen kokoontuvat Veljien Kohtaamispiiri. Veljien Kohtaamispiirin vastuuhenkilöinä ovat Sami Lehtomäki, Kari Rahkonen, Sakari Smeds, Tero Suutari ja Matti Rantala. Veljien Kohtaamispiiri aloittaa 29.8.2022 kokoontuen parittomina viikkoina.

Arkipäivisin ti, ke ja to

Toimintakeskuksessa on tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin myös päiväsaikaan toimintaa.

Tiistaisin klo 10 on Aamurukous, josta vastaavat Timo Rämä ja Risto Majander.

Keskiviikkoisin klo 10–13 on ”Paimen paikalla” ja hartaus noin klo 10.30. Tällöin Kohtaamispaikalla päivystävät vuoroin järjestötyöntekijät Lukas Brenner ja Jari Nordman, ja silloin on mahdollisuus keskusteluun ja rukoukseen paimenen kanssa.

Torstaisin klo 10–13 Kohtaamispaikalla on laajan vapaaehtoisjoukon pyörittämä Keskustelunurkka. Kahvikupposen äärellä voi kohdata toisia, jutella ja kuunnella ja ihan vain piipahtaa kadulta hengähtämään.

Muu toiminta

Tilaa uutiskirje

Kouvolan Kohtaamispaikan toiminnasta saa ajankohtaista tietoa myös sähköpostitse. Tilaa sähköinen uutiskirje lähettämällä viestiä osoitteeseen tiedotus@kouvolankohtaamispaikka.fi tai Info-sivulla olevalla lomakkeella.